Afhaalkaart

Vanwege de corona maatregelen zijn onze deuren gesloten. Wel kunt u bij ons patat, snacks en complete maaltijden afhalen en laten bezorgen. Vanaf 1 juni om 12.00 uur gaat ons terras en restaurant weer open. De noodverordening voor de gemeente Haaksbergen is nog niet aangepast en daarom kunnen wij u nog niet verder inlichten omtrent de nieuwe huisregels en reserveringen. Wij zullen dit zo spoedig mogelijk bekend maken op onze website en op facebook.

Iedere donderdag  t/m zondag staan wij met ons team klaar om uw telefonische bestelling klaar te maken. Vrijdag, zaterdag en zondag bezorgen wij ook aan huis in Buurse en de Broekheurne. Per 1 juni is het voor ons helaas niet meer mogelijk om te bezorgen.

De bestellingen kunt u donderdag t/m zondag vanaf 12.00 uur tot 20.00 uur telefonisch doorgeven. Als u uw bestelling een dag van te voren kunt doorgeven vinden wij dit erg fijn. Alles moet gemaakt worden rond 18.00 uur en dan kunnen wij ons beter voorbereiden en onze inkopen hierop op afstemmen. Wij hopen u aankomend weekend weer blij te mogen maken met een lekkere maaltijd of snack. De bestellingen kunt u per pin bij de bezorger betalen.

Thuis uit eten, met eten van Winkelman!

IJs van Winkelman

 
Het kwik stijgt en een ijsje gaat er dan wel in. Een hoorntje of een bakje met een bol ijs op de hand is weer mogelijk. Wij verkopen ons schepijs ook in 0.5 liter bakken. Daarnaast hebben wij ook softijs en milkshakes.